1 – Philippe De Coninck

Lijsttrekker

  • kandidaat nummer:
  • beroep: geneesheer – arbeidsgeneesheer
  • leeftijd: 61 jaar
  • gezinssituatie: samenwonend

 

CONTACTGEGEVENS

Ervaring hebben is een absoluut voordeel om goede beslissingen te nemen. Die ervaring is een voorwaarde om een bedrijf, een vereniging of een gemeente te besturen. Die ervaring heeft SamenPlus. Geen enkele andere partij kan dit pretenderen.

SamenPlus zijn 23 enthousiaste mannen en vrouwen. Uit diverse lagen van de bevolking, uit diverse leeftijdscategorieën. Van bedrijfsleiders tot zelfstandigen, van voorzitters van verenigingen tot actieve spelers, van actieve gemeenteraadsleden tot gepensioneerden. Samen hebben ze één ideaal: Assenede verder besturen op een efficiënte manier. Met een warm hart, met een aanstekelijk enthousiasme, met passie. Ik ben hun coach.

Onze opdracht is heel belangrijk: uw belastingsbijdrage zo goed mogelijk besteden. Wij zorgen daarmee ook een stukje voor de toekomst van u en uw kinderen.
Wij hebben in de voorbije 18 jaar Assenede op de kaart gezet. Ons inwonersaantal is gestegen tot 14.200. Er werd een nieuw gemeentehuis gebouwd, een sporthal, een cultureel centrum, 2 dorpshuizen en 2 jeugdlokalen. Vijf dorpskernen werden vernieuwd en 6 parkings aangelegd. En dit met de laagste belastingsgraad in het Meetjesland.

Met die mix van ervaring en vernieuwing willen we de volgende 6 jaar verder besturen.

 

Loading