20 – Martine De Rouck

  • kandidaat nummer: 20
  • beroep: begeleidster van mensen met een beperking bij Ryhove in Gent
  • leeftijd: 56 jaar
  • gezinssituatie: samenwonend en moeder van 3 zonen en 1 dochter, grootmoeder van kleindochtertje Kara

 

CONTACTGEGEVENS

 

 

 

Ik ben Martine De Rouck, een echte Assenedenaar en werkzaam bij Ryhove te Gent als begeleider van mensen met een beperking.
Verder ben ik moeder van 3 prachtige zonen en ook een prachtige dochter die ik jammer genoeg al zes jaar moet missen. In december werd ik bovendien grootmoeder van een kleindochtertje Kara. Daar ben ik bijzonder fier op!
In mijn vrije tijd hou ik van sporten zoals fitness, volleybal, zwemmen en genieten van het leven samen met mijn partner,  vrienden en kennissen. Ik ben een echte bezig bij en zet mij graag in voor talloze projecten en evenementen in onze mooie gemeente!
Loading