21 – Lieven Rummens

  • kandidaat nummer: 21
  • beroep: apotheker, met pensioen sinds 1/1/2015
  • leeftijd: 67 jaar
  • gezinssituatie: samenwonend met Muriel Thienpont, oncologe in AZ Alma, Eeklo
    papa van Wouter en Lien, 2 kleinkinderen en eentje op komst

 

CONTACTGEGEVENS

Ik was 40 jaar de apotheker in Oosteeklo.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in gemeentepolitiek en heb mij in het verleden ook geëngageerd voor een aantal projecten in Oosteeklo, zoals een eerste aanzet geven tot het vrijhouden van een terrein voor sport en jeugdbewegingen, wat nu Ter Walle is. Veel mensen zullen zich ook nog ”Oosteeklo Zonder Dak” herinneren (aankoop labo Van Vooren).

Als apotheker (enige in het dorp) heb ik altijd met heel veel mensen uit Oosteeklo, Bassevelde en omgeving gesproken, beroepshalve, maar evengoed over de grotere en kleinere zorgen van de mensen. Ik ken dan ook zeer goed de gevoeligheden van ONS dorp.

Sinds mijn pensioen heb ik uiteraard meer tijd, en wil ik me dan ook enthousiast en met een warm hart  inzetten voor dit deel van Assenede en helpen de toekomstige projecten te ondersteunen en in goede banen te leiden. Zo moet in een aantal straten van Oosteeklo de waterafvoer aangepast worden in combinatie met het vernieuwen van een deel van de dorpskern.

Ik ken het dorp en haar bewoners door en door en ben ervan overtuigd dat ik in het politiek geheel een grote meerwaarde kan zijn, zowel op praktisch vlak, als op sociaal vlak.

Ik heb de ambitie om naast de betonnen brug de figuurlijke brug over de expressweg,  tussen Oosteeklo en Assenede te worden.

Loading