13 – Lieve Pauwels-Goethals

  • kandidaat nummer13
  • beroep: Financieel Manager Luc Pauwels NV
  • leeftijd: 48 jaar
  • gezinssituatie: gehuwd met Tino Pauwels, mama van Stef, Jelle en Esther Pauwels

 

CONTACTGEGEVENS

Mag ik me even voorstellen?
Ik ben Lieve Goethals, 48 jaar en sinds een 23-tal jaar inwoner van Assenede. Ik ben gehuwd met Tino Pauwels en ik ben mama van 3 kinderen. Onze kinderen zijn actief in KLJ, voetbal- en volleybal. Zowel Tino als ikzelf zijn lid van de fietsclub FLAF (Flitsende Asseneedse fietsers). Daarnaast neem ik deel aan activiteiten van KVLV.

Ik ben Handelsingenieur van opleiding en ik werk als financieel manager bij Luc Pauwels nv.
We zijn een handel in land- en tuinbouwproducten en ons bedrijf is gelegen in de 
Asseneedse KMO-zone aan de E34. We kunnen rekenen op de inzet en motivatie van 47 medewerkers.

Ik heb altijd met veel interesse de gemeentepolitiek gevolgd. Het is een beetje met de paplepel ingegeven: ook mijn vader Arnold Goethals was actief in de gemeentepolitiek in Kaprijke en hij heeft dit altijd met veel plezier gedaan.
Zelf ben ik jarenlang actief geweest in de 
ouderraad van Het Ooievaarsnest waarvan een aantal jaar als ondervoorzitter.

Er zijn natuurlijk wel een aantal zaken waar ik ervaring mee heb of waar ik graag rond wil werken mocht ik verkozen worden: landbouw, economie en ondernemerschap, ruimtelijke ordening, begroting en financiën,… Een goede ontsluiting van ons dorp naar de E34 vind ik belangrijk voor de pendelaars, de studenten en de ondernemingen. Mijn kinderen en hun vrienden zullen mij ongetwijfeld wijzen op de noden van de Asseneedse jeugd.

Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo vormen samen een mooi dorp en het is er aangenaam om te wonen, te werken en te leven, maar er komen nieuwe uitdagingen aan en het werk is nooit af. Wie ideeën heeft of opmerkingen mag mij steeds contacteren of aanspreken. We kunnen dan Samen nadenken over het Assenede van morgen!

Loading