12 – Lieselotte Van Hoecke

  • kandidaat nummer12
  • beroep: Hoofdmaatschappelijk Werker
  • leeftijd: 32 jaar
  • gezinssituatie: samenwonend met Thierry, plusmama van Céleste en Gilles, baasje van viervoeter Alfie

 

CONTACTGEGEVENS

 

 

In 2014 werd ik als jonge militant verkozen als lid van het partijbureau van sp.a. Elke maandag behartig ik daar, in Brussel, oa de belangen van mijn gemeente en mijn generatie. Naast mijn job bij OCMW Gent probeer ik als werkstudent nog een Master in de Bestuurskunde te behalen.

Alsof dat nog niet genoeg is, zet ik mij graag in voor de samenleving. Naast vrijwilligerswerk in het buitenland, draag ik vooral mijn steentje bij aan onze eigen gemeente: Oxfam Wereldwinkel Oosteeklo, Bewonersplatform Oosteeklo, het GROS, de Fairtradewerkgroep,… Hoe actiever, hoe liever!

Ik groeide op in Rieme op het melkveebedrijf van mijn ouders. Samen met mijn broers stak ik al vanaf heel jonge leeftijd de handen uit de mouwen. Na een korte tussenstop in Gent, bracht de liefde mij 3 jaar geleden naar Oosteeklo. Sindsdien vorm ik met Thierry en zijn 2 kinderen Gilles en Céleste een nieuw samengesteld gezin. Hond Alfie maakt ons kleurrijk plaatje compleet!

Loading