10 – Francine De Weweire

  • kandiaat nummer: 10
  • beroep: gepensioneerd, voordien vroedvrouw-thuisverpleegkundige
  • gezinssituatie: gehuwd met Wilfried, 2 kinderen, 4 kleinkinderen

 

CONTACTGEGEVENS

 

 

Ik ben Francine De Weweire, geboren en getogen Assenedenaar. Gehuwd met Wilfried van den Bunder en we wonen sinds 1975 in Assenede. We hebben twee gehuwde kinderen en 4 schatten van kleinkinderen waar we graag voor zorgen.

Voor ik met pensioen ging werkte ik als vroedvrouw–thuisverpleegkundige, de mensen stonden altijd centraal. Ik heb nog steeds een helpende hand die graag hulp biedt aan mensen in nood, daarom is vrijwilligerswerk van groot belang.

Na 12 jaar als gemeenteraadslid voor SamenPlus, boeit de politiek me nog steeds en krijg ik zo de kans om naar mensen te luisteren, hen te steunen en te helpen.

Loading