14 – Dieter Vercauter

  • kandidaat nummer14
  • beroep: dispatcher/reserve ploegbaas bij Arcelor Mittal
  • leeftijd: 40 jaar
  • gezinssituatie: papa van Romme

 

CONTACTGEGEVENS

 

Na meer dan een jaar lid te zijn van Open VLD Assenede, wordt het tijd om me eens voor te stellen aan het grote publiek. De naam Vercauter zal bij de meeste inwoners wel een belletje doen rinkelen. Mijn naam is dus Vercauter Dieter, zoon van Romain (in de jaren zeventig een getalenteerd wielrenner, maar veel te vroeg overleden in 2010 na een hartfalen) en Simonne Bobelyn (afkomstig uit Bassevelde, momenteel woonachtig te Zelzate).  Mijn tante is Elsy Vercauter, dat klinkt misschien nog bekender in de oren. Zij baatte samen met Wimpy Van De Veire meer dan 50 jaar “café Cambrinus” uit. Zelf ben ik de fiere papa van Romme Vercauter. Mijn oogappel wordt in oktober zes jaar.

Beroepsmatig ben ik actief bij staalproducent Arcelor Mittal als dispatcher/reserve ploegbaas in de Nevenproducten.

In mijn vrije tijd ben ik lokaal geëngageerd en betrokken bij het Asseneeds verenigingsleven. Ik ben lid van de feestcommissie Assenede, voorzitter van het H-DC Cycling Team en afgevaardigde/hulptrainer van de U6 FC Assenede. Ook kan je mij terugvinden als speaker op wielerwedstrijden, scholenveldloop, presentaties, enz…

Het is mij een genoegen om de mensen van SamenPlus Assenede te vervoegen. Een groep enthousiaste personen die ervoor zorgen dat het goed vertoeven is in ons dorp, dat we in een propere omgeving kunnen leven, die ondersteuning geven aan allerhande activiteiten die onze dorpskernen doen bruisen. Kortom, iedereen moet fier zijn om Assenedenaar te zijn. Hopelijk kan ik daar ook mijn steentje toe bijdragen.

Loading