Nieuwe parking Kloosterstraat in gebruik

Met een gezellige receptie voor voetballers en jeugdverenigingen werd afgelopen vrijdag de gloednieuwe parking aan de voetbalterreinen van FC Assenede in de Kloosterstraat in gebruik genomen.  

 

De parking maakt deel uit van een groter geheel: de realisatie van een compleet nieuw jeugd- en sportdomein nabij het centrum van Assenede.  Op 7 oktober 2017 openden de nieuwe Chiro- en KLJ-lokalen. De nieuwe lokalen werden ingepland achter de tribune van voetbalploeg FC Assenede en zijn ondertussen al goed in gebruik. Dit jaar is het de bedoeling de volledige site te ontwikkelen als jeugd- en sportdomein. Met de opening van deze parking zitten we op schema. Dit jaar hopen we ook nog werk te maken van de aanleg van een natuurlijke speelruimte en een Finse looppiste. Zodat Assenede eind 2018 kan zeggen dat het over een volwaardig jeugd- en sportdomein beschikt.

Troef

De voetbalsite krijgt er met deze parkeerplaatsen een serieuze troef bij. 100 extra parkeerplaatsen zijn geen overbodige luxe gezien de grote jeugdwerking van FC Assenede. Op zaterdag tijdens de jeugdwedstrijden heerste hier vroeger de parkeerchaos. Aan die chaos komt nu ook een einde.

Loading